No jo, ale když není https://www.ptas.cz/cs/dodavky-tepla/odbery-tepla/uzavreni-smluvniho-vztahu/ čas uklidit. Nevadí. To se udělá kdykoli později. V rychlosti jen rohlíky šup do sáčku a jdeme pryč. A tu jsme u toho. Do sáčku. Mikrotenové se trhají. V papírovém pečivo ztvrdne na kost. Co teď. Nelze než doporučit klasické sáčky na zip. Do nich strčíte jak rohlíky, tak chleba. Nebo vlastně cokoli. Pokud potřebujete uchovat něco sypkého, ale původní obal již opustil vaši domácnost, možno použít onen výrobek. Nasypete, uzavřete, uschováte. Protože zip uzavírá vzduchotěsně, může v něm být cokoli uschováno pěkně dlouho. Totiž, pokud k potravině zamezíte přístup vzduchu, nemá takovou šanci se zkazit. Bez kyslíku ani houby plísně nemohou dýchat, a tak vám to vydrží klidně i sto let.
No, dobrá, tak sto let ne, ale opravdu hodně dlouho. A když to ještě dáte někam, kde je tma…
Uzavíratelné sáčky samozřejmě nemusíme používat jen v kuchyni, hodí se všude, kde se dá. Pravda, na hřebíky to asi nejvhodnější nebude, ale na ostatní věci určitě.
Koupit si je můžete v několika variantách a samozřejmě i několika velikostech. Varianty jsou třeba s dírkou na pověšení.
Můžete je uzavírat pouhým stlačením proti sobě, nebo si pořídit sáčky s takzvaným jezdcem. Toto je již zcela regulérní zip. Práce s ním je naprosto stejná jako s normálním zipem.
Nemusíte kupovat jen malé. I velké najdou své využití. Například když někomu chcete poslat časopisy a nechcete, aby se obálka jakkoli znečistila. Papírové balení není to pravé, tak sáček a šup tam s tím. Ten je dostatečně pevný a časopis ochrání.
Tento výrobek má prostě neomezené použití a různé firmy do nich s oblibou balí nějaké drobnosti. Válí se vám knoflíčky v šití? Nemusí, když je dáte do sáčku. Máte v garáži malé šroubky či matky všude různě poházeny? Zbytečné, postačí malý pytlík, šup je tam a pověsit na hřebíček.
Maličkost, ale pomůže udržet pořádek a čistotu.